Marjolijn Gischler

Werken in een passende baan geeft je naast veel levensgeluk ook een dosis energie. Zelf weet ik dat maar al te goed. Ook ik heb een paar keer in mijn loopbaan keuzes gemaakt waar ik lang over twijfelde maar waarbij ik uiteindelijk toch knopen durfde doorhakken. Doodeng, maar een klein stemmetje verzekerde mij dat het goed zou komen. En goed kwam het. Sterker nog, het werd zelfs stukken beter. Mijn motto is dan ook: ‘Als je werkt, doe dan dat wat het dichtst bij je past en waar je blij van wordt. Houd jezelf niet klein maar werk en leef je ware potentieel.”

Mijn werk heeft altijd in het teken gestaan van het verbinden, stimuleren en motiveren van mensen om het beste uit zichzelf te halen. En dat binnen verschillende werkvelden: toerisme, fondsenwerving/ projectmanagement, coaching, zelfstandig ondernemerschap.

In je zoektocht naar meer plezier en balans in je werkende leven, loop ik graag een stukje met je mee om je daarbij te ondersteunen. Mijn specialiteit ligt bij coaching van de wat meer ervaren werknemer waarbij de focus ligt op behoud van werkplezier, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit, begeleiding van werk naar werk.

De enige constante factor in ieders leven is dat er continu verandering plaats vindt. Je aanpassen en kunnen meebewegen wordt één van de belangrijkste competenties in de huidige tijd om succesvol te zijn en te blijven.

“Rigoureuze wendingen scheppen ruimte voor nieuwe mogelijkheden”

https://www.linkedin.com/in/marjolijngischler/