Mijn naam is Marijn Mulders

Werknemers, studenten en ondernemers vinden bij mij kennis en kunde waarmee ze vooruitkomen in hun eigen ontwikkeling zowel als persoonlijk als zakelijk. Dit doen ze omdat het mijn uitdaging is om de kennis en ervaring die ik opgedaan heb te delen met anderen.

Deze ervaring heb ik opgedaan in vijfentwintig jaar werken in het bedrijfsleven waarvan vijftien jaar internationaal. Mijn rol hier was het verbeteren van bedrijfsprocessen ondersteund door informatietechnologie.

De laatste twintig jaar heb ik vooral met studenten en startende, maar ook ervaren, ondernemers gewerkt vanuit een hogeschool en mijn eigen trainingsbureau. De ervaring uit deze periode ligt op het vlak van ondernemerschap en business modelling op zowel de harde economische kant van de onderneming als de zachte kan van de studenten en ondernemers.

Er meer uit halen dan er in zit doe ik op een pragmatische manier. Ik ben kritisch en direct, maar zeker eerlijk en altijd goed onderbouwd. Haal je hierdoor betere resultaten dan is dat voor mij een cadeautje.

Mijn motto: “Kennis delen is Kracht”

https://www.linkedin.com/in/marijnmulders

-.