Mijn naam is Gerard Scheenstra en ik ben een creatieve ondernemer, bedrijfskundige, coach en gastdocent/spreker. Ik ben al een kleine twintig jaar actief als meervoudig ondernemer en coach. Wat ik heb gemerkt is dat verandering de enige zekerheid is: Disrupt or be disrupted is the new normal. Ik heb vanuit het business label Knowvium o.a. de Meten Coachen Actie (MCA) Methode ontwikkeld en pas die toe als coach en business coach. Als coach help ik graag mijn klanten om op een inspirerende, creatieve manier in de structuur van de MCA methode de toekomst vorm te geven en/of uitdagingen aan te gaan pakken. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat ieder mens zijn/haar eigen verantwoordelijkheid heeft (en moet nemen) m.b.t. het eigen leven en de loopbaanontwikkeling. Mensen moeten zich blijven ontwikkelen, en wanneer je dit doet zul je meer kansen hebben om een baan te behouden of nieuw werk te vinden of te creƫren.